Om

Om Anna Cecilia...

Jag har alltid varit intresserad av inredning, kläder och second hand. Det är i en lekfull värld av vintage, vackra ting och skapande som jag har min passion. Jag älskar den skattjakt som loppis och second hand innebär.


För just barn verkar utbudet second hand vara oändligt, men då jag själv fick barn slogs jag av hur svårt det är att hitta rätt sak i rätt tid. Trots det omfattande utbudet var det en utmaning, samtidigt som det känns dumt att hela tiden köpa nytt när det finns så mycket fint som knappt blivit använt eller är vacker vittnar om kärleken av en tidigare ägare. 


Det var här idén till Anna Cecilia föddes och drömmen om en egen butik började utformas. Jag är ständigt på jakt efter saker som känns hållbara, både miljömässigt och i stil och kvalitet. På den här sidan samlar jag mina guldkorn från vintagevärlden och remake av vackra gamla saker som varit i behov av lite extra kärlek för att komma till sin rätt.


Den här butiken är till för de som inte orkar, vill eller kan leta runt för att hitta fin och rolig vintage till barn och hem. Eller för de som gärna själv går på skattjakt, men vill hitta det unika fyndet att komplettera med.


// Cecilia

Kontakt