Om

Om Anna Cecilia...

Jag har alltid varit intresserad av inredning, kläder och second hand. Det är i en lekfull värld av vintage, vackra ting och pyssel som jag har min passion. Långt innan jag fick barn hade jag drömmar om hur jag skulle inreda ett barnrum och klä barnet i kläder som passade min egen stil.


När barnlivet blev verklighet visade det sig vara mycket svårare än jag trott att hitta inredning, kläder och leksaker som känns hållbara både miljömässigt och i stil och kvalitet. Jag slogs även av hur svårt det kan vara med bra presenter till barn och föräldrar.


Det var här idén till Anna Cecilia föddes och drömmen om en egen butik började utformas.


Jag älskar att gå på skattjakt på loppisar för att hitta de gömda guldkornen och oslipade diamanterna bland bråten. På den här sidan samlar jag mina guldkorn från vintagevärlden och remake av vackra gamla saker som varit i behov av lite extra kärlek för att komma till sin rätt.


Den här butiken är till för de som inte orkar, vill eller kan leta runt för att hitta fin och rolig vintage till barn. Eller för de som gärna själv går på skattjakt, men vill hitta det unika fyndet att komplettera med.


// Cecilia

Kontakt